FOTO / VIDEO PNL Olt a depus la BEJ listele cu candidaţi. Declaraţii la cald

PNL Olt a depus, joi dimineaţă, la Biroul Electoral Judeţean (BEJ), listele cu candidaţi pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, la sediul BEJ fiind prezenţi majoritatea candidaţilor. 

Întâmpinaţi de preşedintele Biroului Electoral Judeţean, judecătorul Sorinel Vasile, magistratul a ţinut să sublinieze importanţa evenimentului şi să le amintească politicienilor liberali ceea ce se aşteaptă de la ei: „programe de guvernare coerente, prin aplicarea unor măsuri corecte, serioase şi ferme care să contribuie la bunăstarea tuturor cetăţenilor acestei ţări”.

pnl-depunere-liste

După urmarea procedurii, candidaţii care deschid listele la Senat şi Camera Deputaţilor, Siminica Mirea şi deputatul Gigel Ştirbu, au făcut declaraţii la cald, vorbind despre calitatea tuturor candidaţilor şi exprimându-şi speranţa că vor câştiga încrederea cetăţenilor judeţului.

Siminica Mirea le-a mulţumit colegilor pentru încrederea pe care i-au acordat-o şi a garantat că, din poziţia de senator, va lucra „pentru olteni şi pentru pentru o Românie condusă de oameni cinstiţi.

„Deschid lista la Senat şi vreau să le mulţumesc colegilor pentru încredere. Îndrăznesc să cred că îi voi reprezenta cu cinste şi că voi lucra pentru olteni şi pentru o Românie condusă de oameni cinstiţi. Avem o echipă frumoasă, avem candidaţi fără probleme, avem candidaţi tineri, avem femei şi oameni fără probleme, aşa cum criteriile noastre de integritate au cerut-o”, a declarat Siminica Mirea.

La rândul său, preşedintele PNL Olt, Gigel Ştirbu, a vorbit despre viitorul parlament ca despre o tribună a dezbaterilor şi a garanţiei că persoanele şi legea vor fi respectate.

„Am depus astăzi listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din 2016 cu mare încredere, cu speranţa că, începând cu decembrie 2016 – ianuarie 2017, ţara aceasta va intra pe un nou făgaş de dezvoltare, va intra pe un făgaş de normalitate, va deveni o ţară în care românii sunt respectaţi, în care parlamentul va deveni ceea ce ar trebui să fie de fapt, şi anume o tribună de dezbatere şi o tribună de garanţie pentru fiecare cetăţean al acestei ţări că legea este şi va fi respectată.

În ceea ce priveşte lista de candidaturi pentru Parlamentul României considerăm că este o listă extrem de bună. Am venit cu cea mai bună ofertă pe care Partidul Naţional Liberal – Filiala Olt putea să o facă cţtre cetăţenii judeţului Olt. Pe listă se regăsesc numai persoane care sunt născute şi vieţuiesc în acest judeţ şi care au dovedit că de-a lungul timpului au făcut ceva în carierele domniilor-lor. Pe această listă veţi găsi şi tineri, tineri de viitor care vor să facă ceva pentru generaţia lor, dar şi oameni cu experienţă care, repet, au demonstrat ceva până acum. Sperăm din toată inima că vom putea câştiga încrederea cetăţenilor şi că, pe 11 decembrie, la închiderea urnelor, Partidul Naţional Liberal va trimite în parlament, în urma votului exprimat de către cetăţenii judeţului Olt, oameni responsabili care îşi vor face datoria cu prisosinţă”, a declarat Gigel Ştirbu.

dscn5762

Pe lista pentru Senat Siminica Mirea este urmată de Andrei Iordache (preşedintele PNL Slatina), Adrian Mulţescu (consilier local la Rusăneşti), Ion Ciocan şi Ion Spiridon (primarul comunei Urzica).

Deschizând lista pentru Camera Deputaţilor, Gigel Ştirbu este urmat de Ion Moisescu (preşedintele PNL Scorniceşti şi consilier judeţean), Dan Stana (preşedintele PNL Piatra Olt), Ioana Gherghiţă (preşedintele Corabia), Ana-Maria Ciauşu (secretar general al PNL Olt şi consilier local la Slatina), Gabriel Nicolescu (consilier judeţean), Mihai Cârloganu (consilier local) şi Tomel Băeţică (consilier local la Izbiceni).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here