Bărbatul încarcerat în maşină după accidentul de la Coteana a murit. Filmul ultimelor clipe

Bărbatul de 49 de ani care a rămas încarcerat în autoturism şi a intrat apoi în stop cardio-respirator după accidentul petrecut, joi dimineaţă, în localitatea Coteana, nu a mai putut fi salvat de medicii de la Urgenţe, manevrele de resuscitare efectuate de aceştia fiind zadarnice.

Bărbatul a rămas încarcerat între bord, volan și scaun în maşina pe care o conducea după ce autoturismul în intrat în coliziune cu un alt autovehicul, pompierii fiind nevoiţi să îndepărteze mai multe elemente din caroseria maşinii pentru a putea extrage victima. Deşi era conştient când a fost scos din autoturism, în timpul transportului către spitalul din Slatina bărbatul a intrat în stop cardio-respirator şi, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate atât de personalul de pe ambulanţă, cât şi de medicii de la Urgenţe, victima nu a mai putut fi readusă la viaţă.

Citeşte şi LOVITURĂ liberală în Olt: ALDE Caracal a trecut, în bloc, la PNL

„Pompierii de la descarcerare au acționat pentru extragerea din autovehicul a unui bărbat, în vârstă de 49 de ani, șofer al unuia dintre autoturismele implicate, găsit conștient, politraumatizat în urma accidentului. Pentru descarcerare bărbatului, care era prins între bord, volan și scaun, militarii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie. Pacientul a fost preluat de un echipaj de la SJA, iar pe timpul transportului la UPU a intrat în stop cardio-respirator. Cadrele medicale au executat resuscitare cardio-pulmonară, atât pe timpul transportului, cât și la spital, dar bărbatul nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Citeşte şi TERIBIL Un bărbat din Olt a murit în chinuri GROAZNICE, arzând de viu

Alte cinci persoane, cu vârste între 17 şi 49 de ani, au ajuns la spital în urma accidentului petrecut pe Drumul Județean 546, în apropierea localității Coteana, în care au fost implicate două autoturisme care s-au lovit frontal.

La fața locului au fost mobilizate o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD și patru echipaje de la Serviciul de Ambulanță.

Citeşte şi PSD Olt a depus, miercuri, listele cu candidaţi la Biroul Electoral Judeţean

Printre cei răniţi mai grav se numără un bărbat, în vârstă de 49 de ani, pasager pe scaunul din dreapta-față al unuia dintre autoturisme, care a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral și otoragie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here