Liberalii din Olt au dat LOVITURA: ALDE Caracal a trecut, în bloc, la PNL

Organizaţia ALDE din municipiul Caracal a trecut, în bloc, la PNL. Informaţia a fost dată publicităţii, joi, printr-un comunicat de presă, de conducerea PNL Olt.

Citeşte şi Bărbatul încarcerat în maşină după accidentul de la Coteana a murit. Filmul ultimelor clipe

„Astăzi, 27 noiembrie 2016, domnul Octavian Popescu, preşedintele ALDE Caracal, împreună cu întreaga organizaţie au ales să se alăture proiectului Partidului Naţional Liberal şi, totodată, platformei-program „România 100” propusă de către domnul Dacian Cioloş, prim-ministrul României.

Citeşte şi TERIBIL Un bărbat din Olt a murit în chinuri GROAZNICE, arzând de viu

Apreciem foarte mult această decizie şi îi mulţumim domnului Octavian Popescu pentru încrederea acordată unui proiect de ţară, singurul viabil pentru România şi, nu în ultimul rând, pentru încrederea în echipa PNL Olt.

Citeşte şi Andrei Iordache: Şansele ca Cioloş să fie următorul premier sunt cele pe care Iohannis le-a avut să ajungă preşedinte

Atţt dânsul, cu o vastă experienţă politică şi administrativă, cât şi membrii organizaţiei pe care o conduce, sunt primiţi cu braţele deschise în rândurile organizaţiei PNL Caracal şi, implicit, în cadrul filialei”, se arată în comunicatul PNL Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here