Cum a ajuns Marius Iancu pe loc eligibil în lista candidaţilor PSD Olt pentru parlamentare

Ocuparea unui loc eligibil pe lista candidaţilor PSD Olt pentru Camera Deputaţilor a reprezentat noutatea absolută a momentului în ceea îl priveşte pe Marius Iancu, cel care a condus campania electorală a social-democraţilor slătineni la alegerile locale, din poziţia de preşedinte executiv al PSD Slatina. Cum a ajuns să intre în cursa alegerilor parlamentare când toată lumea avea pe buze alte nume, a explicat chiar el în cadrul unui interviu acordat publicaţiei Gazeta Nouă.

Citește și FOTO/VIDEO Elev de la Colegiul Tehnic „Alexe Marin” din Slatina, bătut și batjocorit de colegi

„Propunerea a venit din partea conducerii PSD Olt ca urmare a activității mele și a rezultatelor obținute la alegerile locale din iunie, când am condus campania pe Slatina, iar candidatul nostru, Emil Moț este acum primarul municipiului. Este o onoare și o responsabilitate faptul că sunt unul dintre candidații PSD Olt pentru Camera Deputaților. O onoare pentru că PSD Olt este o organizație puternică, cu foarte mulți profesioniști în diferite domenii și o responsabilitate pentru că într-un timp relativ scurt trebuie să cunosc cât mai multe din problemele comunităților locale, să discut cu primarii olteni și cu cât mai mulți cetățeni cărora le cerem votul pe 11 decembrie”, a răspuns uneia dintre întrebări Marius Iancu.

Citește și Medicii primesc vestea ANULUI din Parlament: creșteri consistente de salarii

Acesta a oferit amănunte şi despre potenţialul pe care îl va putea pune în valoare ca parlamentar, mizând, evident, pe experienţa acumulată în funcţiile politice şi instituţionale pe care le-a ocupat de-a lungul anilor.

Citește și Gafă de PROPORȚII în România. O categorie de șoferi intră în ILEGALITATE

„Cunosc bine problemele sistemului de sănătate, cunosc bine problemele cu care se confruntă anumite categorii defavorizate și știu că există soluții pentru ele, că este nevoie de legi mai bune ca să putem asigura accesul tuturor cetățenilor la un sistem de sănătate performant. Cunosc bine și problemele agricultorilor olteni, dar și pe cele ale oamenilor de afaceri. Este important ca toți să se simtă reprezentați în forul legislativ, iar propunerile lor să fie discutate acolo și poate, adoptate”, a spus Marius Iancu.

Citește și Creşteri salariale semnificative în Olt. Ce domeniu deţine primul loc la acest capitol

Candidatul PSD Olt este, de puțină vreme, administratorul public al județului, post ocupat prin concurs. Economist de profesie, Marius Iancu a ocupat mai mulţi ani postul de şef al Serviciului Contractare Servicii Medicale din cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Olt, iar din 2012 până de curând a fost managerul Spitalului de Psihiatrie Cronici Schitu Greci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here