Angajator danez, caută în Olt muncitori în agricultură. Vezi condiţiile şi salariul

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) va organiza, în a doua parte a lunii decembrie, o bursă a locurilor de muncă în sectorul agricol, punând la dispoziţie 250 de locuri vacante pentru culegători de mazăre. 150 de locuri sunt libere pentru Danemarca și 100 de locuri pentru Portugalia.

Angajatorul, care deține în Portugalia o filială a firmei daneze Greenpeas, precizează că atât în Danemarca, cât şi în Portugalia, se va munci în ferme cu lucrători din diverse țări, cu oportunități de dezvoltare a abilităților de muncă și socializare.

Pentru locurile de muncă din Danemarca persoanele selectate vor avea contracte valabile în perioadele iunie – septembrie/octombrie 2017, programul de lucru fiind de 30-40 de ore, şase zile/săptămână.

Cazarea se face în rulote, în camping, unde sunt disponibile bucătărie, sală de mese, toalete, baie cu dușuri, mașini de spălat şi internet Wireless. Taxa de cazare plătită de lucrător/zi este de 7-8 euro și acoperă inclusiv gazul, apa și electricitatea. Pentru transportul de la locul cazării la locul de muncă sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispozitia lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoană; opțional, lucrătorii pot să își aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă.

Plata muncii este în funcție de cantitatea culeasă. Salariul este 0,6 euro brut/kg + alocație de concediu. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației daneze. Mai multe informații despre impozite: http://www.skat.dk;

Pentru locurile de muncă din Portugalia contractele se încheie pentru perioada 1 martie – 1 iunie 2017, cu program de lucru de 40 de ore, şase zile/săptămână.

 

Cazarea se face în apartamente cu bucătărie, toaletă și duș. Taxa de cazare platită de lucrător/zi este de 4 euro și nu acoperă costul gazului și electricității, care trebuie plătit, conform consumului, de lucrător. Transportul de la locul cazării la locul de muncă este gratuit, fiind asigurat de angajator.

Plata muncii este în funcție de cantitatea culeasă. Salariul minim pe lună/persoană pentru 172 de ore de lucru este de 690 euro brut. Dacă se culege mai mult de 1950 kg/lună, se va plăti, pentru fiecare kg cules în plus, 0,35 euro/kg, ca bonus la salariul minim. Impozitul și contribuțiile sociale se vor deduce din salariu conform legislației portugheze.

Transportul dus-întors în/din Danemarca sau Portugalia este în sarcina lucrătorului.

Cei interesaţi trebuie să aibă minimum 18 ani, cunoştinţe de limba engleză – nivel minim şi să poată efectua muncă fizică grea, indiferent de climă.

Candidații trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poză inclusă, pe adresa de e-mail: work@greenpeas.dk.   

Preselecţia persoanelor care au aplicat se face telefonic sau prin e-mail de către angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate de către angajatorul danez se va face în timp util de către consilierii EURES.

Detalii referitoare la data, locul şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Instrucțiunile de aplicare se găsesc pe website-ul: www.My-greenpeas.com.

Termen limită de trimitere a CV-ului:  09.12.2016.

Pentru informaţii suplimentare poate fi accesat site-ul ANOFM, www.eures.anofm.ro, şi, pentru persoanele interesate din judeţul Olt, site-ul AJOFM Olt: www.olt.anofm.ro. Persoanele din Olt pot obţine informaţii suplimentare şi direct, la sediul AJOFM din str. Prelungirea Crişan, nr. 2, Compartiment EURES, telefon: 0249/411002.

1 COMENTARIU

  1. cel mai bun titlu pentru anuntul profitorilor era : CAUTAM SCLAVI IN TARA VOASTRA CU MENTALITATE PREISTORICA, AR FI BINE DACA NU S-AR MAI GASI FORTA DE MUNCA GRATIS IN ROMANIA, ASA CUM PROFITA ASTIA…., JIGODIILE , TIRANII……

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here