Minel Prina şi-a scos casa la vânzare. Iată luxul în care trăieşte fostul primar al Slatinei

Fostul manager public şi primar al Slatinei, Minel Prina, în prezent judecat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru fapte de corupţie, şi-a scos la vânzare vila din strada Popa Şapcă prin intermediul unei agenţii imobiliare. Luxul în care se lăfăie fostul edil este unul de necrezut. OLT-ALERT prezintă câteva imagini din interiorul imobilului construit de o firmă de casă a Primăriei Slatina.

Vila a fost scoasă la vânzare în condiţiile în care, în prezent, Minel Prina este judecat, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru fapte de corupţie, la pachet cu fostul său şef Darius Vâlcov, fost primar al Slatinei, fost senator şi ministru al Finanţelor, şi cu alte trei persoane, printre care şi omul de afaceri Cristian Tomescu, cel care controlează firma de construcţii SC Cafmin SRL, o companie de casă a Primăriei Slatina sub administraţiile Vâlcov şi Prina şi care i-a şi construit, acestuia din urmă, vila din strada Popa Şapcă (amănunte AICI).

Preţul cerut de fostul edil pe vilă este de aproape 300.000 de euro, potrivit agenţiei imobiliare care se ocupă de vânzarea imobilului.

Parterul este compus dintr-un living spaţios, birou, bucătărie cu terasă, baie şi hol. La etaj există trei dormitoare, cel matrimonial fiind dotat cu baie proprie si dressing, celelalte dormitoare beneficiind de o altă baie, comună. Tot la etaj se găseşte un hol, dar şi o terasă pe toată suprafaţa dormitoarelor.

Mansarda casei este destinată zonei de relaxare şi lectură, aici existând alte două dormitoare spaţioase, o baie generoasă si modern utilata, dar şi sauna.

OLT-ALERT publică mai multe imagini din interiorul casei, una de lux.

casa-prina1

casa-prina2

casa-prina3

 

casa-prina4

casa-prina5

casa-prina6

casa-prina7

casa-prina8

Sursa foto: ritzimobiliare.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here