Jandarmii din Olt au aplicat amenzi de peste 32.000 lei şi au prins zeci de răufăcători

Jandarmii din Olt au executat, în luna octombrie, sute de misiuni pentru menţinerea şi asigurarea ordinii publice, aplicând peste 100 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 32.000 de lei şi constatând peste 50 de infracţiuni.

Jandarmii olteni au participat la menţinerea ordinii publice prin organizarea, împreună cu Poliţia, a peste 300 de patrule mixte, executând alte 200 misiuni de patrulare cu efective proprii, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural. De asemenea, peste 60 de acţiuni au fost efectuate în zona instituţiilor de învăţământ.

În plus, efectivele Jandarmeriei Olt au asigurat ordinea publică la 19 manifestări culturale şi sportive şi au executat 30 de misiuni în cooperare cu alte instituţii (Direcţia Silvică Olt, I.G.I., I.S.C.T.R., executori judecătoreşti).

Pe timpul misiunilor executate luna trecută, jandarmii olteni au aplicat 108 sancţiuni contravenţionale, respectiv 24 de avertismente şi 84 de amenzi, valoarea totală a acestora fiind de 32 050 lei.

De asemenea, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 42 infracţiuni, dintre care opt în misiuni proprii şi 34 în cooperare cu Poliţia, identificând 44 de autori ai infracţiunilor.

„Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie”, a precizat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Olt, sublocotenentul Claudia-Elena Bucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here