Poliţiştii locali din municipiul Slatina au sărit în ajutorul pompierilor!

Poliţiştii locali din Slatina au sărit în ajutorul pompierilor pentru înlăturarea efectelor vântului puternic care duminică a făcut ravagii în mai multe localităţi din Olt. Printre acestea s-a numărat şi Slatina, unde mai mulţi copaci au fost puşi la pământ de vijelie, iar câteva acoperişuri au distruse.

Poliţiştii locali au acţionat în Piața Gării, unde prelata de acoperire a fântânii arteziene a fost desprinsă și purtată de vânt în mijlocul intersecției, perturbând traficul rutier, dar şi în Pădurea Strehareți, unde doi arbori au fost puşi la pământ, astfel că a fost nevoie să se asugure zona astfel încât să nu se producă evenimente nedorite.

Poliţiştii locali au mai acţionat în strada Libertății, după ce un copac a căzut în vecinătatea Blocului GA 18, pe Strada Vederii, unde vântul a dislocat părți dintr-un acoperiș, în strada Primăverii, acolo unde Blocul PM 2 a rămas fără acoperiş, dar şi pe strada Păcii, unde mai multe bucăţi de tablă au fost desprinse de la un bloc.

„Având în vedere faptul că județul Olt s-a aflat sub atenționare meteorologică de vânt puternic, iar municipiul Slatina a fost și el afectat, efectivele Direcției Poliția Locală au acționat, în măsura competențelor, pentru limitarea și înlăturarea urmărilor provocate de vântul puternic în mai multe zone. Intră în competenţele noastre, scrise şi nescrise, şi astfel de acţiuni prin care ajutăm structurile de intervenţie în situaţii de urgenţă să înlăture efectele unor situaţii neaşteptate”, a declarat şeful Poliţiei Locale Slatina, Adrian Pop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here