145 de candidaţi au rămas în cursă pentru posturile scoase la concurs de Poliţia Olt

Proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor vacante în Poliţie va fi organizată sâmbătă, 19 noiembrie. în Olt, după proba sportivă, 145 de candidați au rămas să concureze pe cele 24 de locuri de agenți de poliție scoase la concurs de IPJ.

La nivelul județului Olt, proba scrisă urmează să fie susținută în municipiul Slatina, la Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor “Nicolae Golescu”.

145 de candidați, din totalul de 364 înscriși, urmează să susțină proba scrisă pentru ocuparea celor 24 de posturi scoase la concurs de IPJ.

„În urma susținerii acestei probe, vor fi declarați «admis» la concurs candidații care au obţinut nota cea mai mare la proba scrisă, în ordine descrescătoare, în limita posturilor scoase la concurs, pe fiecare structură în parte (21 posturi de ordine publică din mediul rural și 2 posturi de conductori câini din mediul urban)”, a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Olt, comisarul şef Claudia Radu.

Pentru a fi declarat «admis», candidatul trebuie să obțină minimum nota 7.00. Candidații care nu au obținut minimum nota 7.00 vor fi declarați „respins”.

Pentru a afla ora la care se va desfășura proba scrisă, candidații trebuie să consulte pagina de internet a IPJ Olt, Secțiunea carieră – Posturi scoase la concurs (https://www.ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here