Pe ce zone s-au concentrat liderii PNL Olt în campanie. Siminica Mirea: Cioloș e bine primit

Zonele în care liderii PNL Olt s-au aflat laolaltă în acest week-end sunt Slatina, Caracal și Corabia, președintele organizației, Gigel Știrbu, prim-președintele executiv, Siminica Mirea și prim-vicepreședintele Ion Moisescu prezidând, alături de secretarul general al filialei, Ana-Maria Ciaușu, ședințe cu liderii și membrii organizațiilor locale. Luând pulsul electoral în aceste zone, Siminica Mirea susține că numele lui Dacian Cioloș este bine primit de oameni.

Liderii organizației județene s-au aflat vineri la Caracal, sâmbătă la Slatina, iar duminică – la Corabia. În cele trei orașe conducerea PNL Olt au prezidat ședințe organizatorice atât cu liderii organizațiilor locale, dar și cu simpli membri ai partidului.

sedinta-pnl-la-corabia3

De asemenea, reprezentanții la vârf ai liberalilor olteni au interacționat și cu alegătorii, încercând să ia pulsul electoratului în cele trei zone ale județului.

„Există un entuziasm extraordinar în rândul militanților noștri, membri de partid și simpatizanți, așa cum nu am mai văzut până acum. Iar lucrul acesta se simte și la nivelul electoratului. Numele lui Dacian Cioloș este foarte bine primit de oameni, și asta pentru că oamenii au simțit, pentru prima oară cu adevărat, schimbarea. O schimbare nu doar trâmbițată, așa cum este la contracandidații noștri, ci o schimbare reală, bazată pe onestitate și dorință sinceră, pe însăși înnoirea politică de cadre pe care Partidul Național Liberal o propune practic, promovând oameni cu totul noi pe listele de candidați, oameni simpli dar importanți prin ceea ce au făcut în domeniile lor de activitate”, a declarat Siminica Mirea.

sedinta-pnl-zona-slatina

Siminica Mirea deschide lista candidaților PNL Olt pentru Senat, în vreme ce Gigel Știrbu și Ion Moisescu candidează pentru câte un loc în Camera Deputaților, pe locurile unu, respectiv doi pe listă.

• Material electoral comandat de PNL Olt, produs de SC Alexana Mircos Media SRL, CUI Mandatar: 11160004

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here