Concursul pentru posturile din Poliţia Olt, la final. Se ştiu viitorii poliţişti. REZULTATELE ultimei probe

Cele 24 de posturi scoase la concurs de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt pentru încadrări din sursă externă şi prin reîncadrare au deja titulari după ce comisia de concurs a declarat admise persoanele care au obţinut cele mai bune rezultate la ultima probă, cea scrisă, care a avut loc sâmbătă, 19 noiembrie, la Centrul de Formare și Perfecționare a Polițiștilor “Nicolae Golescu” din Slatina.

La concurs s-au înscris 364 de persoane, în cursă pentru ultima probă rămânând 145 de candidaţi, dintre care unul nu s-a prezentat, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Olt.

„În urma susținerii probei scrise de către cei 143 de candidați care s-au prezentat, 24 au fost declarați admis, pentru cele 23 posturi vacante de agenţi, prin încadrare din sursă externă şi un post de agent prin reîncadrare”, se arată în comunicatul Poliţiei.

În conformitate cu procedurile concursului, sunt declarați admişi candidații care au obţinut nota cea mai mare la proba scrisă, în ordine descrescătoare.

Ocuparea posturilor se va face conform opţiunii ulterioare, începând cu candidatul care a obţinut cea mai mare notă finală şi continuând, în ordine descrescătoare, până la ultimul candidat admis, în limita locurilor scoase la concurs.

Candidaţii declaraţi “respins” la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant nu pot ocupa, în baza notei finale obţinute la respectivul concurs, alte posturi vacante în cadrul IPJ Olt sau în alte unităţi, se mai precizează în comunicatul citat.

OLT-ALERT prezintă tabelul cu rezultatele tuturor candidaţilor care au susţinut proba scrisă a concursului:

rezultate-concurs-politie

rezultate-concurs-politie1

rezultate-concurs-politie2

rezultate-concurs-politie3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here