FOTO Un pompier din Olt a pus mâna pe banii găsiţi într-un bancomat. Ce a urmat

Un pompier din Olt a găsit, luni dimineaţă, o sumă importantă de bani într-un bancomat din Slatina, acolo unde cel care utilizase cardul uitase să ridice şi banii. Ei bine, militarul a pus mâna pe bani, nu pentru a-i băga în buzunar însă, ci ca să încerce să îi înapoieze celui care îi aparţineau.

Totul s-a petrecut în cursul dimineții de luni, când, după ce a ieșit din serviciu, plutonierul adjutant Marian Miulescu, pompier în cadrul Detașamentului Slatina, a mers la un bancomat din municipiu, în zona Steaua, pentru a extrage o sumă de bani. Nu mică i-a fost uimirea militarului când a zărit în bancomat o importantă sumă de bani, respectiv 1000 de lei, uitată neridicată de cel care utilizase cardul pentru retragerea banilor.

Fără să stea pe gânduri, pompierul a mers în sediul băncii unde a solicitat angajaților sucursalei să identifice cine a retras suma de bani respectivă. Persoana în cauză, un bărbat din orașul Drăgănești-Olt, a fost sunat de angajații băncii, iar în scurt timp s-a prezentat la sediul sucursalei pentru a-și ridica banii. Acesta i-a mulțumit militarului pentru gestul său și a mărturisit că banii reprezentau rata la bancă și că nu mai spera să-i recupereze.

„Gestul militarului a fost apreciat în mod deosebit de comanda unității care a decis să-l recompenseze pe acesta cu citarea prin ordin de zi pe unitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

20161121_104100

20161121_104152

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here