De Ziua României, paradă militară şi 1000 de porţii de fasole cu cârnaţi la Slatina

Şi anul acesta, de 1 Decembrie – Ziua Naţională a României, Prefectura Olt, în colaborare cu Primăria Slatina şi cu Garnizoana Slatina, organizează, miercuri, o ceremonie publică în municipiul-reşedinţă de judeţ din care nu vor lipsi parada militară şi nici porţiile de fasole cu cârnaţi pe care municipalitatea le va pune la dispoziţia participanţilor.

Manifestările se vor derula, între orele 09.45 – 11.00, la Statuia Domnitorului Alexandru Ioan Cuza din centrul Slatinei şi vor debuta cu o ceremonie militară şi religioasă. Vor avea apoi loc depuneri de coroane de flori, la picioarele Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, din partea intituţiilor publice şi a organizaţiilor locale ale partidelor politice.

Va urma nelipsita paradă militară, pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, la care vor participa, cu tehnică militară, forțe aparținând structurilor Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informații și Poliției Locale Slatina.

La ora 11.00, pe Esplanadă, va începe distribuirea a 1.000 de porții de iahnie de fasole, puse la bătaie de primărie.

Tot municipalitatea va distribui gratuit publicului prezent, înainte de debutul manifestărilor, cocarde și stegulețe tricolore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here