Fiscul a executat, luna trecută, aproape 6000 de agenţi economici din Olt

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt a executat, în luna octombrie, peste 5.800 de agenţi economici pentru datorii de peste şapte milioane de lei. Veniturile bugetare colectate în Olt de Fisc luna trecută totalizează peste 64 de milioane de lei, instituţia înregistrând un grad de realizare de peste 101% a programului de încasări.

Pentru recuperarea creanţelor datorate bugetului general consolidat, în luna octombrie Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Olt a emis aproape 5.826 de titluri executorii pentru debite în sumă totală de peste 7,27 de milioane de lei. Fiscul din Olt a aplicat un sechestru pentru un bun imobil în sumă totală de 167.529 lei, precum şi 119 popriri pe conturi bancare în sumă de 3,98 milioane de lei. Alte 57 de popriri au fost aplicate de Finanţele Publice pe venituri la terţi în sumă de 0,54 milioane de lei.

„Urmare acţiunilor iniţiate, în luna octombrie 2016 au fost recuperate creanţe bugetare în sumă totală de 7,56 milioane de lei, astfel: 3,12 milioane lei din popriri pe conturi bancare, 0,09 milioane lei din popriri pe venituri la terţi, iar 4,35 milioane lei reprezintă încasări după începerea executării silite fără alte forme de executare”, a declarat purtătoarea de cuvânt a AJFP Olt, Mihaela Marinescu.

În aceeaşi perioadă, la nivelul unitătilor fiscale au fost derulate 63 licitaţii pentru vânzarea bunurilor sechestrate.

Veniturile bugetare colectate de Fiscul oltean luna trecută totalizează peste 64,81 milioane de lei, reprezentând un grad de realizare de 101,62%. Cumulat de la începutul anului, programul de colectări s-a realizat în procent de 102,93%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here