Miting de amploare al liberalilor din Oltenia la Craiova pentru susținerea candidaților

Un miting de amploare al liberalilor pentru susținerea tuturor candidaților PNL din Oltenia va avea loc, vineri după-amiază, la Craiova, manifestație la care sunt așteptați circa 12.000 de oameni din Dolj, Olt, Gorj, Mehedinți și Vâlcea. La eveniment PNL Olt va fi reprezentat, alături de conducerea filialei și de candidații eligibili ai organizației la alegerile parlamentare, de sute de liberali. Mitingul va fi precedat de semnarea, de către toți președinții de organizații din Oltenia și de candidații eligibili, a Memorandumului pe Transport.

Mitingul este programat să înceapă la ora 17.00, în fața Teatrului Național, a precizat, pentru OLT-ALERT, președintele PNL Olt, deputatul Gigel Știrbu, care va fi însoțit la eveniment, printre alții, de prim-președintele executiv al organizației, Siminica Mirea, candidat pe prima poziție la Senat, și de prim-vicepreședintele Ion Moisescu, candidat pe loc eligibil la Camera Deputaților.

Manifestația va fi precedată de semnarea, la sediul PNL Dolj, în prezența Alinei Gorghiu, a Memorandumului pe Transport, de către toți președinții de filiale și de candidații liberali eligibili din Oltenia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here