FOTO/VIDEO Slatina, luminată de Sărbători. Cine a apăsat butonul/N-a fost primarul

Luminile colorate care împodobesc Slatina de Crăciun și Anul Nou au fost pornite, marți seară, în cadrul unei festivități la care au participat mai mulți reprezentanți ai administrației publice locale, printre care s-a numărat și primarul municipiului, Emil Moț. Totuși, nu el a fost cel care a apăsat butonul care a luminat Slatina, ci fiul său de numai câțiva ani, David.

La eveniment au mai fost de față cei doi viceprimari ai orașului, Claudiu Stăncioiu și Gigi-Ernes Vîlceleanu, mai mulți consilieri și reprezentanți ai unor instituții publice, dar și câteva sute de slătineni ale căror aplauze au izbucnit în momentul în care luminile s-au aprins.

După acest moment, atmosfera a fost întreținută de copiii de la Palatul Copiilor și Elevilor „Adrian Băran”, care au interpretat o serie de colinde.

Primăria Slatina a achiziționat în acest an un brad înalt de zece metri, bannere cu leduri, figurine pentru stâlpi, șiruri luminoase cu leduri, arcade luminoase 3D cu efect curgător, cercuri suspendate 2D cu efect dinamic și baghete luminoase, țurțuri luminoși în culorile alb ”rece”, baghete curgătoare, o fântână arteziană 3D statică, două fântâni arteziene 3D cu efect curgător, precum și ornamente pentru bradul amplasat pe Esplanadă.

Noile ornamente pentru iluminat au fost montate pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, precum și pe străzile Libertății, Primăverii, Cornișei, Ecaterina Teodoroiu, în vreme ce vechile ornamente au fost amplasate pe strada Crișan și bulevardul Nicolae Titulescu.

Valoarea ornamentelor decorative de iarnă achiziționate în acest an se ridică la circa 790.000 lei, fără TVA.

1

3

ana

Primarul Emil Moț a venit cu fiul său David, care a și aprins luminilor

2

ana1

4

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here