Accident rutier cu șapte persoane implicate. Printre acestea se aflau și doi minori

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și șapte persoane s-a petrecut, marți seara, pe raza localității Salcia, comuna Slătioara, la intersecție DN 65 cu DJ 677. Din fericire, nu sunt răniți grav.

Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 17.30, când două autoturisme au intrat în coliziune din cauza unuia dintre șoferii implicați care a pierdut controlul asupra direcției de mers. În cele două autovehicule se aflau nu mai puțin de șapte persoane, printre care și doi minori. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu răniți gravi. Doar unul dintre copii și o femeie au fost asistați de echipele medicale sosite la locul incidentului.

„Un minor de opt ani a fost asistat de echipa medicală de pe ambulanță, iar o femeie a fost asistată medical de echipajul de prim ajutor al SMURD, sosit la fața locului. Cei doi au suferit răni care nu au necesitat transportul la spital și, de fapt, au și refuzat o astfel de opțiune propusă de echipele de intervenție”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Poliția a demarat cercetări în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here