Primarul Slatinei cere, public, demisia consilierilor PNL. Ce s-a întâmplat

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a cerut, marţi în cadrul unei conferinţe de presă, demisia consilierilor locali ai PNL, după scandalul declanşat de liberali pe tema tichetelor sociale distribuite de municipalitate.

Emil Moţ a afirmat că reprezentanţii PNL au făcut plângeri la Birourile Electorale Central şi Judeţean, dar şi la Parchetul Olt, reclamând că distribuirea tichetelor reprezintă mită electorală pentru că acestea erau însoţite de o felicitare cu imaginea primarului Slatinei.

„Vreau să le mulţumesc celor de la PNL pentru că, în imensitatea gândirii lor, m-au cadorisit, de Moş Nicolae, cu prima plângere penală. Mă bucur că prima plângere penală împotriva mea a fost făcută pentru că atât eu, cât şi consilierii locali, am lucrat pentru cetăţenii din Slatina. Cer public demisia consilierilor locali PNL, pe care i-am felicitat în prima fază, pentru că au votat acest proiect de hotărâre pentru cetăţenii municipiului Slatina, iar acum nu sunt în stare să-şi apere deciziile luate, în faţa şefilor de partid, care nu fac altceva decât să-şi bată joc în continuare de locuitorii oraşului nostru. Aceşti consilieri locali PNL, în loc să-şi apere cetăţenii care i-au votat, ascultă comenzile şefilor de partid, indiferent ce se întâmplă. Sunt nişte «cârpe», care nu merită să reprezinte cetăţenii. Nu sunt demni să fie consilieri locali ai municipiului Slatina. Toţi consilierii PNL, PSD şi ALDE au votat acest proiect, care a trecut în unanimitate. Cei de la PNL se ascund acum în spatele şefilor de partid. Ei ştiu sigur că au făcut un lucru bun, un lucru legal, dar nu au fost în stare să-şi susţină punctul de vedere în faţa şefilor de partid pe care nu-i interesează altceva decât câştigul electoral. Ei sunt în campanie electorală, noi nu. Noi reprezentăm administraţia şi cetăţenii Slatinei care au nevoie de ceea ce noi le oferim”, a declarat Emil Moţ.

Primarul Slatinei a ţinut să îi anunţe pe beneficiarii tichetelor sociale, distribuite de municipalitate, că se va relua distribuirea lor, prin Poşta Română, de săptămâna viitoare.

Sursa: Gazeta Nouă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here