Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Olt, Gheorghe Buică, s-a spânzurat

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Olt și director al Companiei de Apă Olt (CAO) SA, Gheorghe Buică, a fost găsit, marți, spânzurat într-o hală aflată în construcție din comuna Slătioara. Buică avea 60 de ani. Familia sa deține afaceri în domeniul farmaceutic și nu numai. 

Fostul vicepreședinte al CJ Olt a fost găsit în hala care îi aparținea de un paznic care venise să hrănească câinii. Ajunși la fața locului, medicii de pe ambulanță nu au mai executat manevre de resuscitare, întrucât bărbatul era mort de circa două ore.

„Este vorba de un bărbat în vârstă de 60 de ani, care a fost găsit decedat şi nu s-a mai putut face nimic pentru el. Nu s-au mai executat manevre de resuscitare pentru că era decedat de aproximativ două ore. Era din Slatina, dar deţinea un teren în Slătioara, unde îşi construise ceva. A fost găsit de un paznic care venise să dea să mănânce la câini”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Olt, medicul Marian Furtună.

Cazul a fost preluat de poliţişti, care încearcă să stabilească împrejurările în care Gheorghe Buică a murit. Oamenii legii au confirmat că este vorba de o sinucidere, în condițiile în care pe trupul bărbatului nu au fost găsite urme de violenţă.

Gheorghe Buică a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Olt în perioada 2004-2008, susținut de PRM și, ulterior, de PSD, al cărui membru a devenit. După terminarea mandatului de vicepreședinte, Buică a devenit membru al PD-L, care l-a susținut să ocupe funcția de director al Companiei de Apă Olt SA, post în care a rămas până în 2010.

Familia sa deține afaceri în domeniul farmaceutic și nu numai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here