Parcarea etajată de pe Rozelor, deschisă integral din ianuarie. Preţul abonamentului, modificat

Parcarea etajată construită de Primăria Slatina pe strada Aleea Rozelor va fi dată în folosinţă din ianuarie 2017, iar preţul pentru un abonament lunar va fi de 60 de lei, cu 40 de lei mai mic decât valoarea stabilită iniţial de consiliul local, informează OLT-ALERT.

Iniţiativa unui preţ mai mic la abonamentul lunar îi aparţine primarului Emil Moţ, care a propus în acest sens un amendament la proiectul de hotărâre adoptat în urmă cu două luni de Consiliul Local Slatina.

„Din ianuarie 2017, parcarea etajată din strada Aleea Rozelor va fi pusă integral la dispoziţia slătinenilor, la un preţ modificat, adică un loc de parcare nu va costa 100 lei pe lună, cum fusese stabilit iniţial, ci doar 60 de lei pe lună. Ni s-a părut o sumă prea mare şi atunci eu am propus un amendament la proiectul de hotărâre, ca preţul să scadă la 60 de lei. Abonamentul va putea fi şi lunar”, a declarat, pentru OLT-ALERT, primarul Slatinei.

Deocamdată, slătinenii îşi pot parca gratuit autoturismele în locul special amenjat pe Aleea Rozelor, dar numai la parterul construcţiei.

Cea de-a doua parcare etajată din Slatina a costat bugetul local 2,2 milioane de lei, la care s-a adăugat TVA, investiţia fiind recepţionată în urmă cu aproape patru luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here