Fostul vicepreşedinte al CJ Olt, Gheorghe Buică, va fi înmormântat vineri

Gheorghe Buică, fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Olt care, marţi, şi-a pus capăt zilelor spânzurându-se, va fi înmormântat vineri, la Cimitirul Strehareţ. El avea 60 de ani şi nu a lăsat un bilet de adio celor apropiaţi. 

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost depus la capela Catedralei „Sfântul Gheorghe” din Slatina. Slujba de înmormântare va avea loc vineri, la ora 12.00, urmând ca trupul să fie înhumat în Cimitirul Strehareţ.

Fostul vicepreşedinte al CJ Olt şi director al CAO, Gheorghe Buică, şi-a pus capăt zilelor, marţi după-amiază, fiind găsit spânzurat într-o hală aflată în construcţie care îi aparţinea, în comuna Slătioara. Medicii de pe ambulanţă nu au mai executat manevre de resuscitare, deoarece bărbatul era mort de aproape două ore. Poliţiştii au confirmat că este vorba de o sinucidere, nefiind găsite urme de violenţă pe trupul bărbatului.

Gheorghe Buică a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Olt în perioada 2005-2008, ulterior ocupând funcţia de director al Companiei de Apă Olt, până în anul 2010.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here