Sinucideri pe bandă rulantă în Olt: Doi spânzuraţi în mai puţin de 24 de ore

La doar câteva ore după ce fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Olt, Gheorghe Buică, şi-a pus capăt zilelor spânzurându-se, o altă persoană din Olt îşi punea ştreangul de gât. Este vorba de un bărbat de 42 de ani din comuna Vlădila, găsit fără suflare în pădurea localităţii.

Bărbatul era mort de 12 ore când a fost găsit de localnici. Consumator de alcool, el nu s-a aflat la primul gest de sinucidere, însă de fiecare dată a fost salvat.

„Este vorba de un bărbat de 42 de ani, consumator de alcool, care în trecut a avut mai multe încărcări de a se sinucide. El a fost găsit de săteni spânzurat cu o sârmă. Echipajul medical de pe ambulanţă a constatat că bărbat se afla mort de circa 12 ore”, a declarat, pentru OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Olt, medicul Marian Furtună.

În cu totul alte circumstanţe şi-a găsit sfârşitul fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Olt, Gheorghe Buică, care marţi, după prânz, şi-a pus capăt zilelor spânzurându-se într-o hală aflată în construcţie, pe raza comunei Slătioara. Nimeni nu ştie ce anume l-a determinat să recurgă la acest gest extrem, iar omul nu a lăsat un bilet de adio pentru cei apropiaţi. Varianta cea mai plauzibilă este existenţa unei depresii puternice.

Gheorghe Buică a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Olt în perioada 2005-2008, ulterior ocupând funcţia de director al Companiei de Apă Olt, până în anul 2010.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here