P.N.L.- acuzaţii de tentativă la infracţiunea de OMOR CALIFICAT. O persoană reţinută

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au reţinut, marţi după-amiază, un bărbat din Curtişoara, P.N.L., în vârstă de 41 ani, suspectat de săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat după ce acesta şi-ar fi înjunghiat tatăl.

„Procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus, în după-amiaza zilei de marţi, ora 15,50 reţinerea suspectului P.N.L., în vârstă de 41 ani, din com. Curtişoara, jud. Olt, sub aspectul săvârşirii tentativei la infr. de omor calificat, prev.de art. 32 alin. 1 C.p., rap. la art.188 alin.1 şi 2 C.p. combinat cu art. 199 alin. 1 C.p., pentru o durată de 24 de ore”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului Olt.

Potrivit procurorilor, luni seară, în jurul orelor 21,30, pe fondul consumului de alcool şi ca urmare a unui conflict spontan, suspectul, Popa Nicuşor Liviu, l-a lovit pe tatăl său cu un cuţit, cauzându-i leziuni ce au pus în primejdie viaţa victimei.

„Din aceste considerente, reţinându-se că sunt întrunite condiţiile prevăzute de lege, în dimineaţa zilei de mâine, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 zile”, se mai precizează în comunicat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here