DECLARAȚIE-ȘOC a liderului PSD Olt: LOVEȘTE inclusiv în guvernele propriului partid

Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, a vorbit recent, într-o conferință de presă, despre ratările consecutive privind realizarea Autostrăzii Piteşti-Slatina-Craiova, afirmând faptul că, de fapt, „nu s-a vrut construirea ei”.

Eșecurile privind construirea acestei autostrăzi aparțin inclusiv guvernelor USL și PSD, pe care liderul social-democraților olteni le arată cu degetul prin declarația sa.

„Autostrada despre care tot vorbim, Piteşti-Slatina-Craiova, de care n-ar trebui să mai vorbim până nu se face, nu costă extraordinar de mult. Nu s-a vrut construirea ei şi nu mai comentez de ce. Din toate calculele pe care le fac toţi specialiştii, această autostradă costă un miliard şi ceva de euro. Nu e nevoie să se construiască tuneluri prin munţi, sunt lucruri foarte simple, e un proiect de infrastructură care ne-ar ajuta enorm să dezvoltăm Oltenia”, a declarat Paul Stănescu.

Pe de altă parte, liderul PSD Olt este convins că, în următorul mandat parlamentar, dacă guvernul va fi format de PSD, acest proiect va fi realizat.

„Până acum am vorbit şi am repetat doar ce au spus alţii despre realizarea acestui proiect. Acum şi eu voi fi în Parlament şi voi fi implicat direct şi în actul de guvernare, dacă noi vom fi la guvern, şi sunt convins că se va realiza acest proiect. Nici nu vreau să mă gândesc la faptul că nu se va realiza”, a mai spus Paul Stănescu.

Realizarea Autostrăzii Piteşti-Slatina-Craiova a fost promisă, pentru prima oară, de Guvernul Boc, proiectul fiind folosit ulterior în toate campaniile electorale și de toate guvernele care i-au urmat executivului controlat de tandemul Boc – Băsescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here