După căsătorie, a aflat că SOȚUL îi este FRATE: Vezi aici cum a reacționat!

O tânără a rămas în șoc în momentul în care a aflat că logodnicul ei îi este frate. Când i s-a destăinuit, bărbatul a recunoscut că știa de un an, dar din frica de a o pierde, a preferat să țină totul secret.

Femeia a povestit totul pe internet. A folosit userul oopscet și a dezvăluit că  s-a cunoscut cu iubitul ei pe internet, amandoi erau firi timide, dar s-au înteles bine.   Ea a mai spus că tatăl ei a fost absent din viaţa sa, iar apoi a aflat că cel care credea că e tatăl natural al logodnicului era de fapt tatăl vitreg. Când mama iubitului i-a arătat o poză cu tatăl real al bărbatului, femeia a rămas mută de uimire: era tatăl ei.

„Nu am ştiut ce să fac, am ieşit din cameră şi m-am dus să vomit. Am ajuns acasă şi i-am spus iubitului meu. Plângeam, ţipam. El mi-a recunoscut că ştia de un an, dar nu a vrut să mă piardă. Cum am stabilit că nu vom avea copii, nu a crezut că e o problemă să îmi ascundă asta. Mă simt trădată, rănită. Am investit mulţi bani în nuntă, nu ştiu cum să le spun familiei şi prietenilor şi, mai rău, îl iubesc. Până ieri, credeam că vom îmbătrâni împreună, acum ştiu că nu se poate. Ce fac?”, a scris femeia, potrivit Independent.co.uk.

Internauții au fost destul de înțelegători, dar femeiea a mărturisit că ea nu se poate împăca cu ideea că ”s-a culcat și s-a căsătorit cu fratele ei”. Mai mult, a explicat că bărbatul le-a spus adevărul părinților, care nu mai vorbesc cu el acum. Conștientă că asta va fi și reacția părinților ei, aceasta a decis să întrerupă orice legătură cu bărbatul și să programeze testul ADN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here