FOTO / „Bucurie cu o jucărie” de la jandarmii olteni pentru copiii nevoiași

În pragul sărbătorilor de iarnă, jandarmii olteni au bucurat sufletele mai multor copii care provin din familii fără posibilități materiale, oferindu-le diverse daruri, totul în cadrul unei campanii care a durat două săptămâni.

Campania denumită „Bucurie cu o jucărie”, care a avut ca obiectiv donarea de jucării copiilor nevoiași, s-a desfășurat la nivelul întregului Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt.

Impresionați, jandarmii nu s-au rezumat, însă, doar la jucării, ci au adus și alimente, hăinuțe și rechizite pentru fetițe și băieți cu vârste cuprinse între 3 luni – 10 ani.

„Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Olt, dincolo de misiunile zilnice pe care le execută pentru siguranţa şi în folosul cetăţeanului, prin modul activ în care se implică în viaţa de zi cu zi a comunităţii, continuă tradiţia ca, în preajma sărbătorilor, să aducă un strop de bucurie în sufletul copiilor care fac parte din familii cu venituri modeste”, a declarat purtătoarea de cuvânt a jandarmeriei Olt, sublocotenentul Claudia-Elena Bucă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here