Perchezițiile din Olt și Dolj: Mai multe persoane aduse la audieri și mii de țigarete confiscate

În urma celor nouă percheziţii efectuate, miercuri dimineață, la locuințe și societăți comerciale din județele Olt și Dolj, cinci persoane bănuite de contrabandă cu țigări au fost conduse la audieri. De asemenea, polițiștii olteni au confiscat mii de țigarete descoperite în locurile verificate.

28 de poliţişti de investigare a criminalităţii economice din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene din Olt și Dolj, împreună cu luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Olt, au efectuat, miercuri, percheziţii la sediile şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale și la domiciliile unor persoane bănuite de contrabandă cu țigări.

În urma percheziţiilor, cinci persoane, din municipiul Craiova și din orașul Balș, au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La percheziţii au fost găsite şi ridicate 5.000 de țigarete, prejudiciul cauzat bugetului de stat prin neplata accizelor urmând a fi stabilit de către specialiștii D.G.R.V. Craiova.

„Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Poliției Olt, comisarul șef Claudia Radu.

Cele mai multe percheziții au avut loc în Olt, pe raza localităților Balș, Pîrșcoveni și Oboga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here