FOTO Cadouri de Moş Crăciun oferite copiilor instituţionalizaţi din Olt de jandarmi

Cu ocazia Crăciunului, jandarmii olteni au fost colindaţi, miercuri, de copiii din cadrul Complexului de Servicii „Amicii” din Slatina. Efortul lor a fost răsplătit cu cadouri pe care Moș Crăciun, în peregrinările sale prin lume, le-a lăsat la jandarmi.

Sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Olt a răsunat, miercuri după-amiază, de glasurile copiilor care au recitat poezii și au cântat colinde.

După programul artistic, jandarmii le-au dăruit colindătorilor cadouri constând în dulciuri, fructe şi răcoritoare, astfel că copii au simțit bucuria Sărbătorilor de Iarnă. O mână de ajutor în privința darurilor au primit jandarmii nu doar de la Moș Crăciun, ci și de la Asociaţia Sportivă „OLTUL 746” Slatina.

„Prin astfel de gesturi, în fiecare an, angajaţii Jandarmeriei Olt reuşesc să aducă un strop de bucurie în sufletul copiilor instituţionalizaţi, demonstrând solidaritate faţă de semeni, căci magia Crăciunului ne prilejuieşte ocazia să oferim speranţă, fericire şi iubire”, a spus purtătoarea de cuvânt al Jandarmeriei Olt, sublocotenentul Claudia-Elena Bucă.

În pragul sărbătorilor de iarnă, jandarmii olteni au bucurat și sufletele mai multor copii care provin din familii fără posibilități materiale, oferindu-le diverse daruri, totul în cadrul unei campanii care a durat două săptămâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here