Traficanți de droguri, ARESTAȚI în Olt. Aceștia încercau să vândă stupefiante din Italia

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Olt şi procurorii DIICOT au destructurat o grupare infracţională, specializată în trafic de droguri de risc. Trei bărbați au fost reținuți, iar ulterior arestați preventiv.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt şi procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Olt au prins în flagrant delict, la sfârșitul săptămânii trecute, doi bărbați bănuiți că ar fi efectuat operațiuni ilicite cu droguri.

Cei în cauză, de 21 și 36 de ani, au fost depistați într-o benzinărie din municipiul Caracal, într-un autoturism înmatriculat în Bulgaria.

În urma controlului, asupra acestora au fost găsite aproximativ 300 grame de substanţă solidă de culoare maronie, posibil hașiș, trei pliculețe şi aproximativ două grame de amestec de plante de culoare verde oliv, posibil cannabis.

„Din cercetări a reieşit că drogurile, procurate din Italia, ar fi fost furnizate celor doi de un bărbat, de 22 de ani, din municipiul Slatina, pentru a fi comercializate pe raza municipiului Caracal”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), comisarul șef Claudia Radu.

Față de cei trei bărbați a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, introducerea în ţară de droguri de risc, fără drept, trafic de droguri de risc şi consum de droguri de risc.

Ulterior, pe numele celor trei bărbați au fost emise mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here