Curs Frizerie, desfãşurat în Slatina

27621450 - young man getting a haircut at a hair salon

În perioada urmãtoare va avea deschiderea în Slatina a cursului de Frizerie curs la care mai sunt doar câteva locuri disponibile. Trebuie ştiut faptul cã acest curs este acreditat ANC şi recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei iar participarea la acesta vã oferã posibilitatea sã aprofundaţi aplicaţii teoretice, dar mai ales practice necesare practicãrii în mod profesional a acestei meserii.

Cursul de Frizer, Hair Cut este susţinut de formatori cu experienţã în domeniu, care cunosc tainele acestei profesii şi care sunt dedicaţi asigurãrii unei formãri profesionale competente.

Puteţi urma acest curs în cadrul profesional New Consult la preţul de 600 lei, plata în 3 rate, alãturi de specialiştii acestei firme, având astfel ocazia sã vã formaţi într-un domeniu nou sau sã vã specializaţi într-o meserie pe care o practicaţi deja fãrã a deţine calificarea necesarã.

Mai multe detalii despre cursul de Infirmierã puteţi obţine pe site la adresa: http://profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-infirmiera, sau vã puteţi adresa firmei Profesional New Consult la centrul din Slatina, la adresa : B-dul A.I. Cuza, nr.11 A, bl. FB15, Sc.A, parter (în spatele papetãriei DECK de pe A.I. Cuza) sau la telefoanele 0745.490.490, 07484.333.777, 0784.045.025.

email: slatina@profesionalnewconsult.ro

web : www.profesionalnewconsult.ro

27621450 – young man getting a haircut at a hair salon

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Stilist Unghii

Curs Machiaj, MakeUp

Curs Coafor

Curs Tehnician Maseur

Curs Cosmetica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here