Masa de Crăciun a trimis la spital sute de pofticioși din Olt. Ambulanțele, ca furnicile

În circa 350 de cazuri medicale au fost solicitate, de Crăciun, ambulanțele din Olt de cei care au făcut exces de alimente și alcool. Au fost și mai multe cazuri de agresiuni pe fondul consumului excesiv de alcool, cei răniți în astfel de împrejurări având nevoie, de asemenea, de îngrijiri medicale în unitățile de urgențe.

Având în vedere că cele 350 de solicitări au fost făcute în doar două zile, în ziua de Crăciun și în cea următoarea, numărul urgențelor a fost unul foarte mare față de o perioadă obișnuită. O spun reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) Olt.

„Au fost circa 350 de solicitări, o creștere considerabilă față de perioada de dinainte de Crăciun”, a declarat, pentru OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al SJA, medicul Marian Furtună.

Oltenii au consumat fără limită bucatele alese pregătite pentru masa de Crăciun, dar au făcut excese și la alcool. Și, când vorbim de consumul nelimitat de alcool, vorbim, evident, și de scandaluri.

„Solicitările au fost cele obișnuite în perioada sărbătorilor, adică tulburări digestive, exces de alcool, agresiuni pe fondul consumului de alcool”, a mai precizat medicul Marian Furtună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here