Polițiștii din Olt ies în stradă de Revelion. Nu pentru petrecere, ci la muncă

Peste 550 de poliţişti olteni, alții decât cei din dispozitivul curent, vor fi la datorie în noaptea de Anul Nou pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetăţenilor.

În perioada 31 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017, peste 550  de poliţişti vor acționa, pe raza județului Olt, suplimentar față de dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a intervini atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

„Din totalul poliţiştilor angrenaţi suplimentar, 367 sunt poliţişti de ordine publică, 66 de poliţişti sunt de la rutieră, iar 256 sunt de la celelalte structuri, respectiv: poliţia transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase”, a declarat ofițerul pentru relații cu presa al Inspectoratului de Poliția Județean (IPJ) Olt, comisarul șef Claudia Radu.

Cu prilejul Revelionului, vor avea loc două manifestări publice de amploare, în municipiile Slatina și Caracal, la care sunt aşteptate să participe aproximativ 3.000 de persoane.

De asemenea, polițiștii vor monitoriza traficul rutier pe toate drumurile naționale și județene, pentru fluidizarea circulaţiei şi prevenirea evenimentelor rutiere.

„Recomandăm tuturor cetățenilor să adopte o conduită corectă în această perioadă și să respecte indicațiile polițiștilor aflați în trafic”, a mai precizat Claudoa Radu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here