Cine va fi noul subprefect de Olt/Ce spune deputatul Mihai Niţă. Teiu Păunescu ar vrea prefect

Este doar o chestiune de timp până când noul guvern instalat la Palatul Victoria va demara înlocuirea mai multor prefecţi şi subprefecţi din funcţie, cu precădere pe cei numiţi de Guvernul Cioloş în locul unor oameni susţinuţi de PSD. Este şi cazul subprefectului de Olt, Ionuţ Cotarcea, numit în 19 octombrie în locul lui Emanuel Oproiu, fost membru UNPR. Ei bine, la acest post se gândesc cei de la ALDE Olt.

Contactat telefonic de OLT-ALERT, preşedintele ALDE Olt, deputatul Mihai Niţă, a declarat că a avut câteva discuţii pe acest subiect, dar nu în cadrul partidului.

„Am avut câteva discuţii în acest sens, dar nu oficial, în cadrul partidului, ci doar aşa… Desigur că ne-am gândit şi noi la câteva funcţii, este normal, facem parte din alianţa la guvernare, dar până acum nu am discutat nimic cu partenerii noştri din alianţă. Până de curând cu toţii ne-am concentrat pe acţiunile de preluare a guvernării. Abia după asta urmează să avem discuţii şi de altă natură, pentru că programul de guvernare trebuie pus în aplicare şi în Olt, în toată ţara. Pe de altă parte, chiar dacă ne-am înțelege cu partenerii noștri de alianță, depinde și cum vom ieși după aruncarea zarurilor, pentru că este posibil ca ALDE să aibă o parte din județe unde să aibă astfel de posturi, și nu se știe dacă Oltul se va număra printre aceste județe”, a declarat, pentru OLT-ALERT, liderul ALDE Olt.

Citește și Zeci de firme se bulucesc la milioanele pe care CJ Olt le dă pentru modernizarea drumurilor. Lista societăților

Întrebat cât de adevărate sunt zvonurile potrivit cărora fostul senator ALDE Teiu Păunescu a emis pretenţii asupra postului de subprefect de Olt, Mihai Niţă a declarat că, de fapt, fostul său coleg de parlament a spus că i-ar plăcea să devină nu subprefect, ci prefect de Olt.

„Au fost nişte discuţii în care domnul Păunescu a spus că i-ar plăcea să fie prefect. Dar asta a fost doar aşa, o discuţie, nu că domnia-sa ar ţine neapărat la asta. De la plăcea până la a vrea cu adevărat este cale lungă”, a precizat deputatul Mihai Niţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here