‘Geniul’ din cabinetul Grindeanu: Șapte școli în șase ani / Este din Olt

Ministrul Justiției, Florin Iordache, a obținut, în șase ani, o diplomă de licență, două masterate și a urmat trei cursuri postuniversitare. De asemenea, el a reușit performanța de a obține un doctorat la Chișinău în timp ce era deputat la București, scrie stiripesurse.ro, citând presa România Liberă.

Ministrul Justiției, a făcut în acest timp o facultate, două masterate și a urmat trei cursuri postuniversitare. Pe lângă asta, Florin Iordache a reușit să obțină un doctorat la Chișinău în timp ce era deputat la București, potrivit România Liberă.

Citește și Zeci de firme se bulucesc la milioanele pe care CJ Olt le dă pentru modernizarea drumurilor. Lista societăților

Iordache a terminat Facultatea de Mecanică din Craiova în anul 1985, a profesat ca inginer la Fabrica de mobilă Caracal și a fost viceprimar al orașului. Apoi, timp de 17 ani, nu a mai urmat niciun fel de specializare.

•••

Cu toate școlile urmate, Florin Iordache nu face dovada unei instrucții pe măsura anilor de studii urmate la maturitate. Dincolo de aura aparentă a unui om cumsecade, el frizează o micime evidentă la nivelul personalității, o sărăcie intelectuală oglindită în discursurile și gesturile sale publice. În urmă cu câţiva ani, OLT-ALERT i-a făcut acestuia un profil pe care îl puteţi găsi AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here