FOTO – VIDEO / Drumuri închise și oameni blocați de zăpadă și viscol în Olt

Zăpada căzută în cantități mari și viscolul au generat probleme în Olt. Două drumuri județene au fost închise, iar pompierii au intervenit pentru a salva viața unor persoane. 

O femeie a rămas blocată cu mașina la ieșirea dintr-o localitate din sudul județului. Este vorba de comuna Vădastra, acolo unde femeia a rămas cu autoturismul între nămeți la ieșirea din localitate către comuna Obârșia. Ea fost salvată de pompierii care au preluat-o și au dus-o cu șenilata la domiciul său din Vădastra.

De la Vădastra, șenilata Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt s-a deplasat în localitatea Bucinișu pentru a prelua o femeie care avea nevoie de dializă. Ea a fost preluată de o ambulanță privată care a dus-o la o unitate medicală.

Județul Olt s-a aflat, sâmbătă, în intervalul de timp 12.00 – 18.00, sub atenționare Cod Galben pentru fenomene meteo imediate. Din cauza vântului puternic care spulbera zăpada pe carosabil, Drumul Județean 604 a fost închis circulației, pe tronsonul Vădastra – Obârşia, ca şi Drumul Județean 544, pe tronsonul Cruşov – Brastavățu.

Județul Olt s-a aflat, sâmbătă, în intervalul 12.00 – 18.00, sub atenționare Cod Galben pentru fenomene meteo imediate. Din cauza vântului puternic care spulberă zăpada pe carosabil, Drumul Județean 604 a fost închis circulației pe tronsonul Vădastra-Obârşia, ca şi Drumul Județean 544, pe tronsonul Cruşov-Brastavățu.

„DJ 604 a fost deszăpezit pe un sens, dar rămâne închis circulației”, declara, la ora 16.00, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here