Pentru că a ratat Parlamentul, grevista foamei din Caracal o ia de la capăt cu protestele

Senatoarea Cristiana Anghel pleaca de la sediul Parchetului General, dupa ce a fost audiata, in Bucuresti, marti, 15 octombrie 2013. LIVIU ADASCALITEI / MEDIAFAX FOTO

După ce a ratat un nou loc în Parlamentul României, fosta grevistă a foameni din Caracal, Cristiana Anghel, care a ocupat un post de senator în mandatul 2012 – 2016, a anunțaț, pe pagina de socializare, că redevine „cetățeanul protestatar”.

Citește și Zeci de firme se bulucesc la milioanele pe care CJ Olt le dă pentru modernizarea drumurilor. Lista societăților

„Vă întrebați de ce postez cu această imagine. Pentru că am redevenit cetățeanul protestatar…
Locul în Camera Deputaților a reușit să mi-l fure PMP-ul domnului Băsescu, dar legile inițiate de mine și despre care presa care ”mă iubește” spunea că sunt populiste, trăiesc. S-au spus multe minciuni despre mine în acești patru ani. Dar adevărul va ieși la suprafață, sunt convinsă”, a scris, pe pagina de facebook, fosta senatoare Cristiana Anghel.

Citește mai mult AICI

Nemulțumită că știrea a apărut în mass-media locale, Cristiana Anghel a postat pe pagina sa de socializare un drept la replică pe care l-ar fi trimis unei publicații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here