Olt: O femeie a fost salvată în ultima clipă de pompieri: Putea avea o moarte ÎNFIORĂTOARE

O femeie de 27 de ani din localitatea olteană Vădastra a fost salvată în ultima clipă de pompieri dintr-o fântână în care a căzut. Salvatorii au reușit să o aducă la suprafață de la 25 de metri adâncime. Deși rănită, victima era conștientă.

Femeia a căzut în fântâna adâncă de peste 25 de metri și cu un diametru de 60 de centimetri în jurul orei 17.30. La fața locului au ajuns pompierii din cadrul Gărzii Vișina, care au demarat imediat acțiunile de salvare. Mai precis, a fost coborât în puț un servant, acesta a asigurat victima, amândoi fiind scoși la suprafață înaintea ca femeii să îi poată fi pusă în pericol viața.

Citește și Zeci de firme se bulucesc la milioanele pe care CJ Olt le dă pentru modernizarea drumurilor. Lista societăților

„Femeia a fost salvată din fântâna care avea adâncimea de circa 25 de metri și diametrul de 60 centimetri. Ea a fost adusă la suprafață conștientă, cu suspiciune de fractură la membrul inferior stâng”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Centrul de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Caracal.

Nu se cunosc oficial încă împrejurările în care femeia a căzut în fântână. Surse locale afirmă totuși că ea nu ar fi recurs la un gest de sinucidere, ci că evenimentul ar fi fost unul accidental.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here