Inspectoratul Școlar Olt a REDUS numărul școlilor ce rămân închise joi și vineri. Noua LISTĂ

Inspectoratul Școlar Județean Olt a reevaluat, miercuri, situația școlilor care vor rămâne închise joi și vineri, 12, respectiv 13 ianuarie. Astfel, numărul unităților de învățământ preuniversitar din Olt unde cursurile vor rămâne suspendate toată săptămâna a fost redus la jumătate, adică de la 65 la 32 de unități școlare.

Citește și REVOLTĂTOR în OLT: Primării cu lacătul pe ușă pe timpul avertizărilor meteorologice

Modificarea a intervenit după ce și condițiile meteorologice au fost reevaluate pentru zilele următoare, astfel că Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean Olt s-a văzut nevoit să revină asupra situației, în funcție de solicitările transmise de autoritățile administrației publice locale.

Citeşte şi Zeci de persoane evacuate dintr-un bloc din Slatina în urma unor scurgeri de gaze – FOTO/VIDEO

„Având în vedere reevaluarea condițiilor meteorologice, solicitările adresate Inspectoratului Școlar Județean Olt de către autoritățile administrației publice locale din județ, în baza art. 9 alin 4 lit.b din Ordinul nr. 5079 din 31.08.2016 privind aprobarea Regulamentului-cadru de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, Consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Olt, în ședința din 11.01.2017, a hotărât suspendarea cursurilor pentru zilele de 12 și 13 ianuarie 2017, în unitățile de învățământ preuniversitar din județul Olt menționate în tabelul anexat:

Citește și De NEIMAGINAT: Kovesi a deszăpezit cu lopata trotuarul din fața sediului DNA/FOTO

Citeşte şi SCANDAL în Guvern! Vicepremierul a plecat la schi, în străinătate: Reacția lui Dragnea/VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here