Olt: Candidaţii la examenul auto se pot autoprograma pentru proba de traseu

Candidaţii din Olt la examenul pentru obţinerea permisului auto se vor putea auto-programa pentru proba de traseu, după ce Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt a lansat, recent, o aplicaţie informatică în acest sens.

Prefectul județului Olt, Silviu Neacşu, aduce la cunoștință că la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt a fost lansată aplicația informatică de autoprogramare a candidaților la proba de traseu.

Aplicația, pusă la dispoziția tuturor serviciilor regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din țară de către Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadru Ministerului Afacerilor Interne, este accesibilă candidaților după promovarea examenului de teorie.

„După promovarea examenului teoretic, sistemul afișează un mesaj prin care cere confirmarea candidatului pentru autopogramare la proba de traseu. Candidatul poate confirma sau infirma acțiunea”, a precizat prefectul Silviu Neacşu.

În cazul în care candidatul a confirmat acțiunea, acesta are la dispoziție cinci minute pentru a efectua autoprogramarea.

Sistemul în afișează candidatului un sumar care conține: data examinării, locația și categoria la care s-a auto-programat.

Candidatul salvează programarea sau poate relua operațiunea de programare.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here