Șapte MORȚI în doar trei luni în Olt: Decesele au avut loc în împrejurări TERIFIANTE

Nu mai puțin de lapte persoane au decedat din octombrie până în prezent în Olt, decesele având loc în împrejurări cumplite: cei șapte oameni au ars de vii în incendiile care le-au cuprins locuințele. În aceste interval de timp, pompierii au avut peste 100 de intervenții la incendii izbucnite în case și gospodării.

Seria neagră a celor mai recente incendii a început la începutul lunii octombrie 2016, când într-o singură noapte au murit trei oameni în flăcări. Într-o locuință mistuită de flăcări la Caracal au fost găsite două trupuri carbonizate, iar în localitatea Morunglav un altul.

În dimineața zilei de 27 octombrie, un bărbat din localitatea Pleșoiu a murit, de asemenea, în chinuri groaznice, arzând de viu în flăcările care i-au cuprins locuința.

În 16 noiembrie, o femeie de circa 70 de ani, din Coteana, și-a găsit și ea sfârșitul arzând de vie în propria locuință cuprinsă de flăcări. Incendiul a avut loc în apropiere de sediul primăriei, însă nu atât de aproape încât să pună în pericol imobilul în care funcționează instituția.

Alte două persoane au murit în împrejurări similare. „De când a început sezonul rece, deci din octombrie, am avut 102 intervenții la incendii de case și gospodării, precum și, din păcate, șapte persoane decedate în astfel de situații”, a declarat Daniel Nedeloiu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here