Polițiștii olteni au LOVIT plin: Percheziții fulger, infractori DOVEDIȚI rapid

Polițiștii din Balş au efectuat, la sfârșitul săptămânii trecute, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt, două percheziţii domiciliare în municipiul Craiova, la trei persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt din locuințe comise pe raza județului Olt. Oamenii legii au descoperit ceea ce hoții au furat, iar aceștia dau acum explicații pentru faptele lor.

La percheziții polițiștii au găsit diverse sume de bani, telefoane mobile, chei artizanale pentru deschidere uşilor de locuinţe şi multe alte asemenea instrumente, susceptibile a fi provenite din furturi din locuințe sau folosite la comiterea unor astfel de furturi.

Cei trei bărbați, cu vârste de 22, 23 și 46 ani, din județul Dolj, sunt bănuiți că, la data de 16.12.2016, s-au deplasat la locuințele a trei persoane, din orașul Balș și comuna Bobicești, unde, sub pretextul că vor să cumpere diverse bunuri, au intrat în domiciliile acestora și, în timp ce unul distrăgea atenția proprietarului, ceilalți au sustras diverse sume de bani.

„Prejudiciul total, în sumă de 14.000 lei, a fost recuperat şi restituit părţilor vătămate”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here