RESTRICȚIE de viteză pe DN 65, pe Podul Olt, după ce în carosabil a „răsărit” o gaură

Începând cu data de 19.01.2017, orele 1300, pe DN 65, km.48+570, ca urmare a apariției unei gropi în placa de beton la podul de peste râul Olt, s-a instituit restricție de viteză de 30 km./h pe ambele sensuri de circulație, asigurându-se o lățime minimă de trecere de 5,50 metri, informază OLT-ALERT. Gaura provine de la o fisură mai veche, care n-a fost reparată, ci doar acoperită cu o placă de metal.

„Pentru a preveni producerea unor accidente rutiere, recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudență sporită la volan, să adapteze viteza de deplasare condițiilor concrete de drum și să păstreze distanța în mers”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Gaura provine de la o fisură mai veche, apărută în vara anului trecut şi care n-a fost reparată, ci doar acoperită cu o placă de metal.

„Este vorba despre aceeași groapă de anul trecut pe care noi am acoperit-o provizoriu cu o placă de metal, la revizia pe care am făcut-o astăzi de dimineață s-a constatat că dimensiunile gropii s-au mărit. Astfel că placa de metal pe care noi o pusesem, trebuie schimbată cu una de dimensiuni mai mari. Noi pusesem o placă de doi metri pe un metru și acum o să punem una de patru metri pe doi metri. Sâmbătă dimineață o rezolvăm și ridicăm restricțiile”, a declarat, pentru Gazeta Nouă, Adrian Motorga, şeful Secţiei de Drumuri Naţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here