FOTO Noii polițiști încadrați din sursă externă la IPJ Olt au depus jurământul de credință

Cei 23 de polițiști încadrați din sursă externă la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt au depus, joi, jurământul de credință. Lor li s-a alăturat un fost polițist reîncadrat în structurile Ministerului Afacerilor Interne.

Festivitatea depunerii jurământului a avut loc, într-un cadru încărcat de emoție și solemnitate, la Centrul de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor „Nicolae Golescu” Slatina, în prezența conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Olt, a șefilor polițiilor municipale și orășeneștii, a șefilor secțiilor de poliție rurală, precum și a șefilor posturilor de poliție unde își vor desfășura activitatea noii polițiști.

Ca invitaţi speciali, au fost prezenţi șefii structurilor M.A.I. la nivel teritorial, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, precum și reprezentanţi unor instituții publice.

După intonarea imnului de stat și după depunerea jurământului de credință, a fost citit mesajul Inspectorului General al Poliției Române, urmat de alocuțiuni rostite de invitați.

Începând din 6 februarie, noii poliţişti vor participa la cursul de iniţiere în carieră, urmând ca, după finalizarea acestuia, să se prezinte la locul de muncă, unde se vor afla în responsabilitatea unui coleg cu experienţă, care le va arăta ce presupune munca de poliţie.

Ulterior, vor susţine un examen de definitivare în profesie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here