Peste 1.000 de polițiști din Olt ies în stradă în aceste zile. Ce se petrece

 Peste 1.100 de poliţişti olteni se vor afla în stradă, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru prevenirea producerii oricăror evenimente negative în această minivacanță.

În perioada 20- 24 ianuarie, 1160 de poliţişti olteni vor acţiona suplimentar faţă de cei care se află în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni rapid atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale, potrivit unui comunicat al IPJ Olt.

Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Olt, se vor organiza, zilnic, 315 patrule pedestre și 465 patrule auto.

Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

„Pe drumurile publice, pe principalele artere de pe raza județului Olt, poliţişti de la rutieră vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză, fiind amplasate, în acest sens, în trafic, 38 de aparate radar”, se mai arată în comunicatul IPJ.

Poliția Română recomandă populației ca, în caz de nevoie, să apelaţi cu încredere 112 – Apelul Unic de Urgenţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here