Scheleții din dulapul ministrului pentru Mediul de Afaceri, Florin Jianu, care și-a anunțat demisia

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, slătineanu Florin Jianu, a anunţat, joi dimineaţă, pe pagina sa de Facebook, că demisionează din Guvern după adoptarea ordonanțelor pe Justiție, afirmând că nu poate tolera „mincina și impostura”. Întrebat despre această demisie, Marius Oprescu, președintele executiv al PSD Olt, a lăsat să se înțeleagă faptul că Jianu n-ar părăsi guvernul din considerente morale, ci de teama scheleților pe care îi are în dulap.

Pe de altă parte, liderul social-democraților olteni precizat că numirea lui Florin Jianu într-o funcție de ministru a fost o greșeală și că PSD Olt nu l-a susținut pe acesta pentru numirea în postul de ministru pentru Mediul de Afaceri.

„Eu de câte știu, domnul Jianu a avut ceva probleme cu fondurile europene. O fi vreo frică a dânsului de scheleții pe care îi are în dulap. Se pare că s-a făcut o greșeală numirea dânsului în postul de ministru. Organizația Olt nu l-a susținut, asta pot să o confirm”, a declarat Marius Oprescu.

În 2014, când ocupa funcția de ministru delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, riseproject.ro publica un articol în care arăta că Florin Jianu „este implicat în rețeaua de spălare de bani anchetată de procurorii DIICOT în dosarul «Cosma-Păvăleanu»”.

„Tehnocratul pretinde că lucrează la «crearea viitorului cadru economic european» și că luptă împotriva evaziunii fiscale, dar firma lui este urmărită penal pentru spălare de bani și evaziune într-un caz de crimă organizată”, scria riseproject.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here