Jandarmii din Olt au dat zeci de amenzi și au prins 30 de infractori în prima lună a anului

Jandarmii din Olt au executat, în prima lună din acest an, peste 1.400 de misiuni pentru menţinerea şi asigurarea ordinii publice, fie în colaborare cu Poliția, fie cu efective proprii, aplicând zeci de sancţiuni contravenţionale celor certați cu legea, în valoare de peste 26.000 de lei şi constatând 30 de infracţiuni.

Jandarmii olteni au participat la menţinerea ordinii publice prin organizarea, împreună cu Poliţia, a peste 1.200 de patrule mixte, executând 220 misiuni de patrulare cu efective proprii, atât în mediul urban, cât şi în mediul rural. În plus, efectivele inspectoratului au executat 10 misiuni de asigurare a ordinii publice la manifestări culturale şi au executat 42 misiuni în cooperare cu alte instituţii (Direcţia Silvică Olt, I.G.I., I.S.U. Olt).

Pe timpul misiunilor executate luna trecută, jandarmii olteni au aplicat 76 de sancţiuni contravenţionale, respectiv 20 de avertismente şi 56 de amenzi, valoarea totală a acestora fiind de 26.100 lei.

De asemenea, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt au constatat 30 de infracţiuni, dintre care 5 în misiuni proprii şi 25 în cooperare cu Poliţia, cu 30 de autori identificaţi.

„Cetăţenii pot solicita sprijin în situaţia tulburării ordinii publice sau în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale, la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112 sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie”, se precizează într-un comunicat de presă al Jandarmeriei Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here