Paul Stănescu, primul care i-a întors spatele lui Klaus Iohannis în Parlament

Preşedintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, a fost primul parlamentar care a părăsit sala plenului reunit al Parlamentului în timp ce preşedintele României, Klaus Iohannis a susţinut, marţi, un discurs. Senatorul de Olt spune că a decis să iasă din sală simțindu-se dezamăgit de discursul președintelui, pe care Stănescu îl acuză de „iresonsabilitate”.

„Am stat doar câteva minute la discurs şi după aceea am ieşit. Am fost primul care a ieşit din sală pentru că mă aşteptam ca discursul preşedintelui să fie unul de unitate, dar, din păcate, am asistat la un discurs care duce la incitare între români. Eu credeam că lucrurile s-au liniştit, dar la preşedinte se vede iresponsabilitate pentru români şi pentru România. Dacă lucrurile vor merge aşa, vom ajunge la anarhie, iar cel care duce la această anarhie este preşedintele Iohannis. Probabil că asta va urma pentru că un preşedinte nu cred că poate să dea dovadă de mai multă iresponsabilitate. Trăim în nişte momente grave pentru România. Concluzia este că Iohannis nu este preşedintele tuturor românilor şi n-are rolul de mediator aşa cum ar trebui să fie”, a declarat, pentru Gazeta Nouă, senatorul de Olt, demnitarul afirmând că Ordonanţa 13, care a generat protestele din țară, a reprezentat doar un pretext pentru ca președintele României să atace guvernul şi majoritatea PSD-ALDE.

Președintele Klaus Iohannis a susținut, marți, un discurs în plenul reunit al Parlamentului. Î momentul în care s-a referit critic la adresa Partidului Social Democrat, parlamentarii PSD și ALDE au părăsit sala. Au rămas doar liderii celor două formațiuni politice, șefi ai celor camere, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu. Ei au declarat, însă, ulterior, că se așteptau din partea președintelui la un disc pacificator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here