FOTO/VIDEO Accident grav în Olt cu 18 persoane implicate. Victimele se aflau într-un autocar care a lovit un stâlp

Un autocar cu 18 persoane a fost implicat, miercuri dimineață, într-un accident petrecut pe DN 64, pe raza localității Osica de Sus, în urma căruia două persoane au ajuns la spital cu răni la cap.

Accidentul s-a petrecut la ieșirea din comuna Osica de Sus spre Piatra Olt, unde din cauza condițiilor meteorologice (zăpadă pe șosea), un autocar aparținând firmei de transport de persoane Atlassib, care circula pe ruta Caracal – Slatina, s-a izbit cu partea din față de un stâlp de pe margina drumului.

„Este vorba de un autocar care circula de la Caracal la Slatina, urmând ca apoi să pornească spre Sibiu. Din cauze care urmează să fie stabilite, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar autocarul s-a izbit de un stâlp de pe marginea drumului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, agentul principal Alexandra Dicu.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale care au acordat primul ajutor victimelor. Deși în autocar se aflau 18 persoane, doar două dintre acestea, un bărbat și o femeie, au ajuns la spital cu răni la cap.

„Nici o persoană aflată în autocar nu a rămas încarcerată. Două victime, un bărbat și o femeie, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Slatina, cu traumatisme cranio-cerebrale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Polițiștii au demarat verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care petrecut accidentul, oamenii legii făcând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here