Contre între sindicaliștii din Agricultură / RĂZBOIUL comunicatelor de presă

Răspunzând unui comunicat de presă al Federației Naţionale a Sindicatelor din Agricultură, Alimentaţie, Tutun, Domenii şi Servicii Conexe „AGROSTAR”, care arăta că reprezentantul sindicaliștilor din agricultură din Olt, Ion Păunel, nu mai reprezintă interesele federației, acesta dă o replică tot pe calea unui comunicat, afirmând că Sindicatul Producărilor Agricoli Olt pe care îl conduce, s-a dezafiliat, de fapt, de la AGROSTAR cu doi ani în urmă.

„Zilele acestea reprezentanții Federației Agrostar au dat publicității un comunicat de presă prin care semnalau faptul c domnul Păunel Ion nu mai reprezintă interesele Federației Agrostar în județul Olt. În acest sens, menționăm că domnul Păunel Ion este președintele Sindicatului Producărilor Agricoli Olt, sindicat care încă din anul 2015, la solicitarea membrilor, s-a dezafiliat de la Federația Agrostar. În același timp, vă amintim că orice declarație făcută de domnul Păunel Ion în spațiul public nu a fost făcută în numele Federației Agrostar, ci a Sindicatului Producărilor Agricoli Olt. Președintele Sindicatului Producărilor Agricoli Olt, Păunel Ion, este vocea a peste 500 de olteni care sunt înscriși în sindicat și reprezintă interesele acestora și nu ale Federației Agrostar”, se arată în comunicatul SPA Olt.

Președintele AGROSTAR, Ştefan Niculae, a ținut să anunţe, recent, instituţiile de profil din judeţ că Ion Păunel „nu mai reprezintă interesele Federaţiei Agrostar în Olt”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here