Război total în PSD (surse)/De care parte se situează social-democrații din Olt

Războiul politic din ultima perioadă, acompaniat de protestele din stradă, a declanșat un conflict și în interiorul PSD. Dincolo de aspectul de monolit, în principalul partid de guvernământ se conturează două tabere importante și alte două grupări care așteaptă la cotitură, potrivit stiripesurse.ro. În acest context, președintele PSD Olt, Paul Stănescu, a ieșit cu o declarație care arată de care parte se situează social-democrații olteni.

Ordonanța 13/2017 a reușit nu doar să genereze tensiuni sociale, ci și să tulbure apele în PSD, printre vocile cele mai vehemente, dar izolate, care s-au făcut auzite împotriva lui Liviu Dragnea numărându-se cea a lui Mihai Chirică, primarul Iașului, primarul social-democrat al Iașului, care crede că partidul ar avea nevoie de un alt lider.

În acest context, declarația lui Paul Stănescu este împotriva lui Mihai Chirică.

„Un vicepreşedinte care are o asemenea poziţie în cadrul partidului s-a autoeliminat. Nu mai face parte din partid, dar trebuie să discutăm acest caz în forurile statutare. Şi la Olt vom avea, miercuri sau joi, un Comitet Executiv, pentru că nu poate să fie o decizie personală a mea. Vom avea o poziţie oficială în ceea ce îl priveşte pe vicepreşedintele Chirica de la Iaşi. Sută la sută, colegii mei îmi împărtăşesc opinia”, a declarat Paul Stănescu, citat de Gazeta Nouă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here